top of page

Gezelligheid

Naast de trainingen op maandagavond en de wedstrijden vinden er gedurende het hele seizoen nog andere activiteiten plaats waar we gezellig samen aan mee doen en elkaar als vereniging beter leren kennen. Maar de gezelligheid staat voorop.

 

Kantine

Na de training is er de mogelijkheid voor een drankje in de kantine. Velen maken hier nog even gebruik van om gezellig bij te kletsen.

 

Borrel einde seizoen 

Na de laatste training van het seizoen sluiten we dit met alle teams gezamenlijk gezellig af bij een café in de stad.

Opschoondag

Jaarlijks wordt er vanuit de gemeente ’s-Hertogenbosch een opschoondag georganiseerd. Hiermee kan de vereniging een bijdrage leveren aan het milieu en gelijk de clubkas spekken. Dit is een gezellige bezigheid waar ook onze club ieder jaar aan mee doet. Na afloop staan er nog een hapje en drankje klaar. 

 

Toernooien

Tegen het eind van het seizoen doen we mee aan diverse toernooien in de regio.

Zo is er het jaarlijkse beachvolleybal in Rosmalen. 

Bij voldoende animo doen we ook mee aan binnen toernooien. Het leuke hiervan is dat je andere leden van de vereniging beter leert kennen doordat je in gemixte teams speelt.

 

Jaarlijks uitje

Naast het eigen team uitje houden we ook jaarlijks met alle teams gezamenlijk een uitje.

Elk jaar zorgen andere leden voor de organisatie van dit uitje. Overdag gaan we gezellig met zijn allen iets leuks doen. Zo zijn we vorig jaar op kamelensafari geweest en hebben we daarnaast nog een bosspel gedaan. We hebben de dag afgesloten met een etentje in de binnenstad van Den Bosch.

Met behulp van een datumprikker zal geïnventariseerd worden wanneer de meeste leden kunnen.

 

Carnaval met EFFE

Traditiegetrouw op zondag avond wordt er op de markt verzameld om vervolgens Oeteldonk onveilig maken. 

bottom of page